Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi

10 Ağustos - Güneşli 27 Derece

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Elonora Evil Labia

2 posters
YazarMesaj
Evil Loranie Labia
Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi
Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi
Evil Loranie Labia

Kadın

Elonora Evil Labia Empty
MesajKonu: Elonora Evil Labia   Elonora Evil Labia Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 10:23 pm

İsim: Evil Loranie Labia
Asa:??
Fiziksel betimleme: Sipsiyah beline kadar uzanan saçları vardır.Açık beyaz bir ten rengine sahiptir.Masmavi gözleriyle herkesin ilgisini çeker.Uzun boylu ve zayıf ince bir yapısı vardır.Gerçekten güzel v e çekici bir kızdır.Bu güzelliğini kullanmasını bilip bulunduğu yerlerde ilgi çekmeyi başarmıştır.
Kişiliği:
-İnsanlarla alay etmeyi sever.
-Dünyayı ben yarattım havalarındadır.
-Kendisinden başka kimseyi düşünmez
-Her şeye tek kendi sahip olma çabası vardır.
-Hiç bir lafın altında kalmaz hazır cevaptır.
-Ukelalık en belirgin özelliğidir.
-İntikam söz konusuysa intikamını almadan hiç kimseyi rahat bırakmaz.
-İsteyip de elde edemediği hiç bir şey yoktur.Tuttuğunu koparan cinstendir.

Ailesi ve yaşamı:Zengin bir aileden gelir.Aİlesi oldukça tanınmış ve soyludur.Herkesin onlara karşı bir saygınlığı vardır.Ailenin bayanları güzelikleriyle bayları ise zekilikleriyle ön plandadırlar.Hepsi Slytherin mezunu olup ölümyiyen olmalarına karşın profesör olanlar da vardır.Btütün aile safkandır.Londra'da yaşamaktadırlar.
Basit RP örneği:
Evil Loranie içinin yüzüne vurduğu tüm sinirle göl kenarında yürüyordu.Herkes ona bakıyordu.Birden herkesin ona bakması Loranie'yi iyice sinirlendirdi.İçinden "Bu aptallar neye bakıyor,biliyorum oldukça güzelim ama hepsinin dikkatini çekmem biraz tuhaf"diye geçirdi.Onları takmadan yürümeye devam etti.Daha fazla dayanamayacaktı.Sinirli ve oldukça yüksek bir sesle:

-Eee neye bakıyorsunuz bir şey mi var dönün önünüze sizi zavallılar

Dedi.Ve yoluna devam etti.Bu konuşma onları etkilemiş olsa gerek hepsi birden önünne döndü.Lory de sakince yürümeye devam etti.Yürü yürü yorulmuştu.Güneş de en tepeden ona vuruyordu.Gölge şart olmuştu.Etrafa bakındı ve gördüğü ağaca bakarak

-Burası güzelmiş kimse de yok yalnız o ağacın altında oturup gölü izleyebilirim

Dedi.Ve ağacın altına doğru ilerledi.Asil bir şekilde yavaşça eğilerek ağacın altına oturdu.Ağaca yaslandı ve gölü izlemeye daldı.Göl o kadar muhteşemdi ki Lory'i kendine bağlamıştı.Tam sessizliğe dalmışken bir ses duydu ve yavaşça arkasına döndü.Bir kız Lory'e "Merhaba"dyordu.Lory yalnız kalmayı severdi bu kız da nereden çıkmıştı ki.Uzun süre kızı dikkate almadığını göstermek için sustu ve kızla ilgilenmeyi kesti.Ama kız tekrar konuşmaya başlamıştı.Bu sefer "Nasılsın " demişti.Lory daha fazla dayanamayıp:

-Eee görmüyor musun senle ilgilenmiyorum sanane benim nasıl olduğumdan.

Dedi.Kız neye uğradığını şaşırmıştı.Hemen oradan uzaklaştı.Lory de gölü izlemeye devam etti.Ağaçtan düşen yapraklar yerde birikmişti.Güzel bir görüntü oluşmuştu.Hem göl hem de yapraklar ve kuş sesleri ayrıca yalnızlık karanlık da olsa tam Lory'e göreydi.
http://setbb.com/snlhogwartsa/
Lily Angelina Johnson
Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Lily Angelina Johnson

Kadın
Savaş Tarafı : yok

Elonora Evil Labia Empty
MesajKonu: Geri: Elonora Evil Labia   Elonora Evil Labia Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 10:27 pm

Slytherin

Elonora Evil Labia
1 sayfadaki 1 sayfası