Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi

10 Ağustos - Güneşli 27 Derece

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Şifacı Alımları

4 posters
YazarMesaj
Helen Andrenyi
Fuskja de Thenes Sahibesi ~ Vampir
Fuskja de Thenes Sahibesi ~ Vampir
Helen Andrenyi

Kadın
Savaş Tarafı : Tarafsız ^^
Kişiselleştirilmiş Profil : 0

Şifacı Alımları Empty
MesajKonu: Şifacı Alımları   Şifacı Alımları Icon_minitimeC.tesi Mayıs 17, 2008 9:51 pm

AD SOYAD:
HOGWARTS ŞİFACISI mı ST. MUNGO mu? :
St. Mungo İse Hangi Kat :
ÖRNEK RP:

DOLDURUN..
https://sihir-akademisi-hg.yetkin-forum.com
Marianne L. Percy
Sitemizde şu an mugglesınız.Bir an önce mesleğinizi belirleyin.
Sitemizde şu an mugglesınız.Bir an önce mesleğinizi belirleyin.

Kadın

Şifacı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Şifacı Alımları   Şifacı Alımları Icon_minitimeC.tesi Tem. 26, 2008 3:17 pm

AD SOYAD:Marianne L. Percy
HOGWARTS ŞİFACISI mı ST. MUNGO mu? :Hogwarts
St. Mungo İse Hangi Kat :--
ÖRNEK RP:

Sonbaharın olabildiğince güneşli bir gününe uyandı Hogwarts.Yazdan kalan günlerden bir gündü bugün.Güneşli ve sıcak.Marianne'nin odası bu güneşle dolduğunda Marianne nerde olduğunu daha iyi anlıyordu.Hastalıklı gibi bembeyaz yüzü onun güneş hakkındaki tüm düşüncelerini yansıtır gibiydi.Yüzünde sabah mahmurluğunun dışında birde güneşten rahatsızlığını belirten bir şekilde somurtkandı.Mary hafifçe olduğu yerde dikleşti.İlk önce gözlerini açmaya çalıştı.Ama yapamayınca tekrar kendini yastığının üstüne doğru attı."Ahh..."Sabah sabah ağzından çıkan tek kelime buydu.Daha fazlasını söylemek için enerjisi yoktu.Ama tam tekrar uyuyacekken yan tarafında duran muggle icatı olan-odadaki tek muggle eşyasıydı ve kesinlikle muggleların yaptığı en zekice şeydi- guguklu çalar saat çaldı.bu sefer uyanmak zorunda olduuğunu hissediyordu artık.Sessizce söylediği ama sessiz odanın içinde çınlayan bir sesle homurdanmaya başladı."Kahrolası okul!Niye burda şifacı olmak istedim ki sanki?St. Mungo da olsaydım böyle erkenden kalkmak zorunda kalmazdım hem.Ayrıca kim sabah sabah hasta olur ki tanrı aşkına bu saatte neden kalkıyorum?"

Sürüp giden uzun bir homurtudan sonra Mary giyinmiş saçlarını arkadan bir at kuyruğu şeklinde toplamıştı.Sabah sabah birde süslenmeyle uğraşamayacaktı.Zaten insan içine çıktığı da yoktu.Tek gördüğü insanlar oraya arada sırada uğrayan profesörler ve ona aşık olduğunu sandığı birkaç Slytherinli öğrenci.Onlarda zaten öğleden sonra geliyorlar ve Mary o zamana kadar kendini toparlıyordu.

Mary odasına geçip masasında duran ve birileri yaralanıp hastalanmadan önce yapması gerekn ve ya artık az kalmış yada bitmiş olan iksirlerin listesine uzun uzun baktı.Uzun uzun baktı çünkü liste sürüp gidiyordu.Tamam iksir yapmayı seviyordu ama şu an bu iksirleri yapma havasında değildi.Öğlen veya akşam yapabilirdi bunları ama şuan gerçekten uykusu vardı ve iksirleri yanlış yapma olasılığı kesinlikle çok yüksekti.Oturduğu sandalyesinden ayağa kalktı.İksir şişelerinin olduğu yeri gezdi.Eğer bugün bir yaralanan olursa onu iyileştirecek kadar iksiri vardı.Elini hafifçe salladı ve ona doğru gelen asasını eline aldı.Bugün değişik birşeyler yapabilirdi.Mesela okul açıldığından beri bir kere bile yemek yemeye gitmemişti.Evet bugün bunu yapabilirdi.Hem yemek yemek uykusunu açardı kim bilir?

Mary tam kararını vermiş yatakların olduğu odadan koridorlara çıkacaktı ki birkaç öğrenci profesör ve hatta müdürün odadan telaşla içeri girmesiyle geri sendeledi.Birkaç Gryfindor ağlayarak içeri girdi.Profesörler taşıdıkları çocuğu bir yatağa yatırdılar.Çocuk çok derin bir uykuda uyuyormuş gibiydi.Rahattı ve mışıl mışıl uyuyordu.Mary ne olduğunu anlayamadan çocuğa baktı.Ardından profesörlere dönüp hızlı hızlı konuşmaya başladı."Ne oluyor burda tanrı aşkına?Biri bana anlatsın hemen!"Bir yandan bağırıp bir yandan da hızlıca çocuğu kontrol ediyordu.Çocuğun derin uykudakinden farkı yoktu.Tüm hayatsal faaliyetleri yerindeydi.Birden müdürün konuşmasıyla ona doğru döndü."Ne olduğunu bizde bilmiyoruz.Sadece yemek yerken bayıldığı gördük.Değil mi çocuklar?"Yan tarafta hüngür hüngür ağlayan Gryfindorlar hüzünle başlarını sallayıp tekrar ağlamalarına döndüler.Mary sinirle kafasını iki yana salladı.Ne kadar da duygusaldı bu Gryfindorlar.Bir süre ağlayan Gryfindorları seyrettikten sonra müdürün hafifçe boğazını temizlemesiyle kendine geldi.Ve bir yandan birkaç iksir şişesi almaya giderken bir yandan da konuşmaya başladı."Herkes hemen odadan çıksın ben onu iyileştireceğim!Hadi çocuklar ne bakıyorsunuz bana öyle.Dışarı!Çabuk"Mary elinde iksir şişeleriyle çocuğun yatağına döndüğünde müdürün hala orda ona baktığını gördü.Bir süre sonra müdür yanına yaklaşıp kısık sesle konuşmaya başladı.Konuştukça Mary'nin tüyleri diken diken oluyordu.Müdür herşeyi biliyor gibiydi."Marianne,sence bu Karanlık Lord'un işi olabilir mi?"Mary hafifçe başını kaldırdı.Dimdik bir şekilde hiçbirşey belli etmemeye çalışarak konuştu."Sanmıyorum efendim.Zaten çocuk sadece bir uykuda.Biri ona uyku iksiri vermiş sadece.Olsa olsa küçük bir Slytherin'in işidir bu."dedi.Sonunda gülümsemeye çalışarak.Ardından elindeki iksir şişesindekileri bir bardağa boşalttı.Ardından çocuğa içirtti.Daha sonra bardağı ve şişeyi bir kenara bırakarak müdüre döndü."Panzehiri içirdim.Birkaç saat sonra kendine gelir.Dışardaki arkadaşlarına söyleyebilirsiniz."Ardından müdürün kafa sallayıp ordan çıkmasıyla derin bir nefes aldı.Ardından şişeleri alıp odasına götürdü.

Odasında dört dönüyor bir yandan da çağırdığı kişinin gelmesini bekliyordu.Bir süre sonra içeri 5. sınıf bir Slytherin erkek çocuğunun girmesiyle resmen çocuğun üzerine atladı."Seni küçük pislik.Sende onların tarafındasın değil mi?Sadece bir uyku iksiriyle bu işten sıyrılabileceğini mi sandın seni sersem!Bu yaptıklarını Lord'a bizzat bildireceğim.Bakalım o zaman ne yapacaksın."Sinirle çocuğu yakasından tutup diğer köşeye fılattı.Çocuğun hızlıca dolaba çarpmasıyla dolabın içindekiler kırılıp yere düştü.Çocuk biraz acı çekmiş gibi görünsede hızlıca yerinden fırlayıp odadan çıktı.Mary ise sinirli bir sesle Repair! diyip kırılan şişelerin eski yerini almasını izledi.Ardından bir patronus yaratıp "Lord'um o küçük pislikte onların tarafından çıktı.Söyledğimiz şeyi yapmadı.Küçük istila planınızı biraz ertelemeniz gerecek sanırım" dedikten sonra patronusu Lord'a yolladı...
Lily Angelina Johnson
Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Lily Angelina Johnson

Kadın
Savaş Tarafı : yok

Şifacı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Şifacı Alımları   Şifacı Alımları Icon_minitimePaz Tem. 27, 2008 11:51 pm

Rplerin güzel canım neden öğrenci olmuyorsun... Korkma bizde seninle aynı yaştayız gerçek öğretmenler gibi fena değiliz... Yani en azından Biçim değiştirmeden kalmazsın....
Tom Coary
Sihir Tarihi Profesörü - Hufflepuff Bina Sorumlusu
Sihir Tarihi Profesörü - Hufflepuff Bina Sorumlusu
Tom Coary

Erkek
Savaş Tarafı : Tarafsız

Şifacı Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Şifacı Alımları   Şifacı Alımları Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 12:41 am

Sihir Tarihinden de kalmazsın zaten kim olsa geçer o derside nese Very Happy
http://www.uykusuzdergi.com

Şifacı Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-