Ebeveynimi sinirlendirmeyecek derecede istediğim gibi davranırım
0%
[ 0 ]
Durum ne gerektirirse öyle davranırım!
43%
[ 3 ]
Asilik için ne gerekirse onu yaparım!
14%
[ 1 ]
Kızlara/ Erkeklere hava atmak için artistik davranırım.
0%
[ 0 ]
Birilerine yaranmak için virgül gibi noktaya davranırım.
0%
[ 0 ]
Prensiplerim bellidir. Onlara göre davranırım.
43%
[ 3 ]
Kendimi kurtarmak için çıkış yoluna davranırım.
0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 7
Yazar
Pendroz Tryner Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Ben kendimden yanayım ! Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: _-_Tanıtım_-_ Çarş. Tem. 16, 2008 10:33 am
Evet arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar !
Bu konuyu başlıktan anladığınız gibi tanıtım için açtım. "Öncelikle kendimi tanıtayım:" şeklinde bi' giriş kullanmayacağım. "Öncelikle siz kendinizi tanıtın:" şeklinde gireceğim.
Tom Coary Sihir Tarihi Profesörü - Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Savaş Tarafı : Tarafsız Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: _-_Tanıtım_-_ Çarş. Tem. 16, 2008 10:44 am
Merhaba arkadaşlar. Benim adım Dorukhan. 14 yaşındayım. Özelliklerime gelecek olursak arkadaş canlısıyımdır. Herkes ile iyi geçinirim. Bana göre yanlış bir şeyi hiçbir zaman yapmam. Ama yapanlarada "yapma" demem. Yani kendi prensiplerin vardır ona göre hareket ederim. Ancak sevgili konusuna gelirsek çıkmak istediğim kızla konuşamam bile. Utangacım biraz.
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Ben kendimden yanayım ! Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: _-_Tanıtım_-_ Çarş. Tem. 16, 2008 10:45 am
Pendroz Tryner demiş ki:
Ben konuşurum da, üşenirim yani herşey ilgilenene kadar :S :S
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 32 Savaş Tarafı : yok Kayıt tarihi : 20/05/08
hmm bu başlığı yeni görüyorum.. Bende kendimi tanıtayım Adım Berfu 16 yaşındayım.. Aslında insanları kırmayı sevmem ama bazen çileden çıktığım anlarda ağzımı geleni söylerim fazla sıcak kanlıyım bazen başıma dert olsada huy işte.Haksızlığa tahammülüm yok her keze eşit davranırım bu konuda üzerime gelenede gerçekten kötü davranırım hukuk istiyorum ... neyse yeter bu kadar.
Roxanne Lydia Quinn Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi & Dırdırcı yazarı yardımcısı.
bende dilan 15 yaşındayım.Açıkçası istediğim gibi davranırım.Rahatım.Kasmam.Bir şeyin getireceği sonucu düşünmem.Anı yaşarım.Yarını düşünen insan pek değilim.Herkeze hak ettiği mualemeleyi gösteririm.Ayrıca bana nasıl davranılıyorsa öyle davranırım.Herşeyi gereğinden fazla kfaya takarım.Ağlamak bana göre değil daima gülerim.Yerine göre davranan biri değilim.Canım sıkılmaya başlayınca çok çekilmez olurum.Kinciyim.Ve özgürlüğüne aşırı düşkün biriyim..
bende dilan 15 yaşındayım.Açıkçası istediğim gibi davranırım.Rahatım.Kasmam.Bir şeyin getireceği sonucu düşünmem.Anı yaşarım.Yarını düşünen insan pek değilim.Herkeze hak ettiği mualemeleyi gösteririm.Ayrıca bana nasıl davranılıyorsa öyle davranırım.Herşeyi gereğinden fazla kfaya takarım.Ağlamak bana göre değil daima gülerim.Yerine göre davranan biri değilim.Canım sıkılmaya başlayınca çok çekilmez olurum.Kinciyim.Ve özgürlüğüne aşırı düşkün biriyim..
Slytherin
Roxanne Lydia Quinn Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi & Dırdırcı yazarı yardımcısı.
adım gizem 12 yaşındayım. (12 yaşındaym ama küçük sanmayın 8. sınıfa geçtim ) karakterimin tersiyimdr ama bazı durumlarda karakterim gibi gıcık olabilirim. yaşıma göre olgun ve mantıklı olduumu sölerler. derslerim gayet iidir (havamı da atim ) bazen melek görünümlü melek bazen şeytan görünüml melek bazen de şeytan görnml şeytan olurm ama asla melek görünümlü şeytan olmamışmdr bazen gerçekten melek gibi olurm bazen çok kötü olurm ama cdden bukalemun gibiyimdr ortama göre deişir bazen kendilimden de deişiorm
Fearless Potter Hufflepuff 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 16 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 15/08/08
ben mustafa 17 yaşındayım sürekli güleryüzlüyümdür gezmeyi tozmayı severim öle biriyim işte arkadaş canlısıyım hertürlü şeye açığımdır.pek sinirlenmem ama sinirlendimi ortalığı kırar geçiririm.ama genelde sakinimdir aslında tam bir grif manyağıyım ama nedense huffle oldum neyse:D