Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi

10 Ağustos - Güneşli 27 Derece

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Korku....( başlık bulmakta kötüyüm)

2 posters
YazarMesaj
Lily Angelina Johnson
Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Lily Angelina Johnson

Kadın
Savaş Tarafı : yok

Korku....( başlık bulmakta kötüyüm) Empty
MesajKonu: Korku....( başlık bulmakta kötüyüm)   Korku....( başlık bulmakta kötüyüm) Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 10:33 pm

Lily gözlerini açtı.Yaklaşık yarım saattir yuvarlak odasındaki masada gözleri kapatmış seçimlerini kontrol ediyordu.Geriye bakıp düşünmek onu yormuş ve bunaltmıştı ayağa kalktı ve pencereyi araladı.Dışarıdaku zifiri karanlığı ok gibi yaran dolunayın görüntüsü tüm büyülere bedeldi.Pencereden yarı beline kadar uzandı ve ormana baktı orman onu tedirgin ediyordu.Oradaki tüm yaratıkları yenebilirdi ama yaratıkların çocuklara acımayacağını biliyordu.Birden bir karartı gördü.Kimdi bu ve bu saatte orada işi neydi Lily tedirgin olmuştu Pelerinini aldı ve koşoarak dışarıya çıktı.Pelerinini sırtına geçirecek vakit bulamamıştı.

Bahçeye çıktı ayaklarındaki topuklu ayakkabılar canını acıtıyordu okulun girişkapısının dibine çıkardı onları ve koşmaya başladı her adımında korkusu artıyordu asasını kaldırdı ama her kimse ormana girmişti bile '' Lumos '' dedi.

Ormanın içerisi onu ürkütüyor ama küçük bir çocuğun oraya girme fikri tüm korkuları beyninden uzağa atıyordu.Lily ağaçların arasına girdi ve korkusuzca bağırdı '' heyy her kimsen dışarıya çık orası tehlikeli olabilir '' dedi bir yandan '' nerdesinnn '' diye bağırıyor buir yandanda ilerliyordu.Her adımında artan korkusu gözlerinin önüne gelen yüzü kanlı bir çocukla dahada arttı.Biraz hızlandı arkasından gelen bir çıkırtıyla bir anda döndü ve çığlık attı '' aaayyyy ''.Ayağı arkasında bulunan kayanın birine takılmış arkaya doğru düşmüştü Lily.Düştüğü yer yumuşak olsada düşerken sol dirseğini taşa çarpmış ve ayağı hala takıldığı kayanın arasındaydı asasını kaldırdı.Ve yukarıya doru tuttu bu bir insandı ama yüzünü hala seçemiyordu '' kimsin? '' dedi hafif titrek bir sesle ve yüzünü seçmeye çalıştı.
Tom Coary
Sihir Tarihi Profesörü - Hufflepuff Bina Sorumlusu
Tom Coary

Erkek
Savaş Tarafı : Tarafsız

MesajKonu: Geri: Korku....( başlık bulmakta kötüyüm)   Korku....( başlık bulmakta kötüyüm) Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 10:43 pm

-Ohov. Çok özürdilerim korkuttum galiba Lily ben Tom. dedi Tom. Lily rahatlamıştı hala acıyordu dirseği. Onun kalkmasına yardım etti ve ekledi :

-Sen şimdi benim burda ne işim var onu soracaksındır. Aslında bende bilmiyorum Sıkıldığım için geldim buraya. Dersim olmasına rağmen sadece bir kişi geldi. Odamda yanlız oturmaktansa burada belki heyecan olur dedim ama... Bu arada ilerliyorlardı orman içinde Lily sekiyordu biraz. Aniden bir at adam geçti önlerinden.

- Eee... Bu çok saçma. at adamlar bu kadar yakına gelmez ki dedi Tom. Lily ona baktı birde at adamını ayak seslerinin olduğu yere.Giderek uzaklaşıyordu sesler.

-Ya bu ormanda bişey onları rahatsız etti ya da gerçekten akıllarını yitirdiler. dedi Tom.
http://www.uykusuzdergi.com
Lily Angelina Johnson
Lily Angelina Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Korku....( başlık bulmakta kötüyüm)   Korku....( başlık bulmakta kötüyüm) Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 10:51 pm

Lily hala korkuyla yerde oturuyordu ayağını takılan yerden çıkardı. '' Ohov. Çok özürdilerim korkuttum galiba Lily ben Tom '' dedi Tom.Lily o anda kendini çok rahatlamış hissetti. Tom Lily'nin neden burada olduğunu soracağını tahmin etmiş ve '' Sen şimdi benim burda ne işim var onu soracaksındır. Aslında bende bilmiyorum Sıkıldığım için geldim buraya. Dersim olmasına rağmen sadece bir kişi geldi. Odamda yanlız oturmaktansa burada belki heyecan olur dedim ama '' dedi.

Lily biraz kızmıştı ve bunun sesindede belli olduğunu bilerek '' lütfen bir daha heyecana atılacağını bana söylede bir çocuk ormana girdi diye telaşlanmayayım '' dedi.Ayağının üzerinde hafif sekerek yürüyordu.Birden önlerinden at adam geçti.Tom '' Eee... Bu çok saçma. at adamlar bu kadar yakına gelmez ki '' dedi Lily ona baktı ve Tom devam etti '' Ya bu ormanda bişey onları rahatsız etti ya da gerçekten akıllarını yitirdiler. '' dedi.Lily ona baktı '' hayırr sesimi duymuş olmalılar.Akıllarını yitirdiklerini zannetmiyorum Lily sesini yükseltti ORMANINIZA GİRDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ '' dedi toynak sesleri duyuyordu ve Tom'u kolundan tutup biraz hızlandırdı Tom anlamamış bir biçimde Lily ' e bakıyordu..
Tom Coary
Tom Coary

Erkek
Savaş Tarafı : Tarafsız

MesajKonu: Geri: Korku....( başlık bulmakta kötüyüm)   Korku....( başlık bulmakta kötüyüm) Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 10:59 pm

-Ne oluyor ya dedi Tom Lily e. Sonra duymuştu oda toynak seslerini. "Hayır olamaz. Burdan hemen kaçalım." dedi Tom. Koşmaya başladılar. Ama Hagrid in kulübesinin ışığı daha görünmüyordu. Bir anda önlerine iki tane at adam çıktı. Geri adım atıyorlardı ki Tom ensesinde bir nefes hissetti. Arkasını döndüğünde At adamın kafası ile karşı karşıya geldi.

-Ne işiniz var sizin burada. dedi at adam.
-Ben biraz gezmeye gelmiştim. Lily de öğrenci sanmış beni ondan geldi . Bizi iznizile gidelim artık.
-Bir dakika bir dakika. Öyle kolay değil bu işler. Birincisi sizinle anlaşma yapmıştık hanım efendi. Hatırlamıyor musunuz?
-Ne anlaşması bu Lily.diye fısıldadı Lilynin kulağına Tom...
http://www.uykusuzdergi.com
Lily Angelina Johnson
Lily Angelina Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Korku....( başlık bulmakta kötüyüm)   Korku....( başlık bulmakta kötüyüm) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 5:36 pm

Tom koşmaya başlamıştı Lily kolunu tuttu '' hey dur bir saniye '' dedi.At adamların başı olan Tarador önlerine geçti ve '' Ne işiniz var sizin burada. '' dedi.Lily daha ağzını açamadan Tom cevap vermişti '' Ben biraz gezmeye gelmiştim. Lily de öğrenci sanmış beni ondan geldi . Bizi iznizile gidelim artık. '' dedi Lily Tom' un ne yapmaya çalıştığını bilmiyordu at adamlarla bir anlaşması vardı ve Tom ' un endişesi boşaydı.

Tarador Lily önünüe geçti ve ona yaklaşarak '' Bir dakika bir dakika. Öyle kolay değil bu işler. Birincisi sizinle anlaşma yapmıştık hanım efendi. Hatırlamıyor musunuz? '' dedi Lily tam ağzını açmıştı ki Tom ona gönerek '' Ne anlaşması bu Lily '' dedi.

Lily '' off bir saniye konuşmayı kesermisiniz ikinizde '' dedi ve Tarador'un sinirli bakışlarına aldırmadan '' elbette sizinle yaptığım antlaşmayı hatırlıyorum Tarador . Ama antlaşmayı çok üzgünüm ki siz unutmuşunuz beni ormanda sık sık görme ihtimaliniz var demiştim öğrenciler asla kurallara uymuz demişti ve eğer kurallara uymayan bir çocuğumu görürsen ona zarar vermeyeceğini söylemiştin ki görüyorsun buradan profesörleri bile uzak tutamıyorum.Çok üzgünüm..'' dedi.Tarador '' pekela antlaşmayı natırlıyorum sizin bağırışınızı duyduk ve yardıma geldik . Çocuklarınıza gelirse unutmayın ormanda tek yaşayan biz değiliz '' dedi. Lily '' biliyorum ama ne yapacağım konusunda bir fikrim yok sadece eski dostum Taradora güvenmekle yetiniyorum '' dedi Elini ona uzattı ve Tarador Lily' nin elini sıkıp '' dikkatli olun '' dedi.Lily sırtına pelerinini geçirdi ve Tom'un kolundan tutup atadamların arasından yürümeye başladılar yürürkende başıyla selam veriyordu Lily.

Göl kenarına doğru yürümeye başladılar Tom ona soran gözlerle bakıyordu. '' nasıl bu kadar iyi geçindiğimi sorucaksın.. '' dedi gülümseyerek.'' ravenclawdan mezunum.yani küçükken araştırma yapmayı seven biriydim ve at adamlar ile ilgili bir tez hazırladım mükemmel ötesi bir tezdi neyse sonra onları tanıdığımı düşündüm ve ormana daldım onlarla konuşuyordum ki o zaman hogwarts müdürü gelip beni öldürmeye çalıştıklarını düşünerek at adamlara asasını kaldırdı tam ölüm laneti Tarador'un annesi ve o zaman at adamların başı olan Sely' e geliyordu ki bir kalkan büyüsü yapıp annesini kurtardım.At adamlar bize birşey yapmadılar çıktık tabii bir yıl hogsmade 'e gidememiştim.Neyse o yıldan sonra Tarador ile bir daha görüşmedim ama onunla aramda bir ağ olduğunu hissediyor gibiydim.Buraya geldiğim ilk gün tekrar ormana irdim veTarador ile karşılaştım gerçektende aramızda bir bağ vardı galiba '' dedi hafif gülümseyerek.Göl kenarına gelmişlerdi ve ayak bileği artık onu taşımıyordu bir ağacın dibine oturdu ve Tom da yanına oturdu.Lily susmuş gölün içerisinde yüzen mürekkep balığını inceliyordu.

Korku....( başlık bulmakta kötüyüm)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-