Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi

10 Ağustos - Güneşli 27 Derece

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

1.Sınıflar 1.Ders ( Online)

4 posters
YazarMesaj
Tom Coary
Sihir Tarihi Profesörü - Hufflepuff Bina Sorumlusu
Tom Coary

Erkek
Savaş Tarafı : Tarafsız

1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Empty
MesajKonu: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 2:26 pm

Tom yavaş yavaş hogwarts merdivenlerinden çıkıyordu.Yemeğini yeni yemişti..Saatine baktı. Saat on dört tü. Merdivenlerde bir hayalet ile karşılaştı.

-Merhaba Bay Coary. Nereye böyle. dedi hayelet.
-Sihir tarihi sınıfına. Yarım saat sonra dersim var da.
-Hımm. Eskiden en sevdiğm derslerden biriydi. Ama öğretmenler için sıkıcı olmalı. Hep aynı şeyleri anlatmak.

Tom güldü :

-Haklı olabilirsin ancak bence çok zevkli. Görüşürüz Bay Montberry.
-İyi dersler Bay Coary.

Tom merdivene ayağını attı. Merdiven hareket etmeye başladı. İkinci kata gelmişti. Sihir Tarihi sınıfına doğru yürüdü. Kapsını açtı ve içeriye girdi. Kendi odasına çıkan merdivene doğru ilerledi. Merdivenden çıktı ve odasının kapısını açtı. "Bakalım bu sene nasıl geçecek" diye geçirdi içinden. Masasında ki çekmecenin mühürünü asası ile açtı. İçinden bir kaç parşomen aldı. Sonra kapayıp yine mühürledi. Odasından çıktı. Merdivenlerden indi. Dersliğinde bulunan masaya parşomenleri koydu. Bir anda dersliğin karanlık olduğunu fark etti. Asası ile perdeleri açtı. Düzgün olmayan sandalyeleri düzeltti. "Kitaplar" dedi içinden. Hemen yine odasına çıktı ve dolabını sihir ile açtı:

-Wingardium Leviosa. dedi Tom. Kitaplar uçuşmaya başladı havada. Derslikteki masasına kadar gitti ve masanın üstüne düzgün bir şekilde yerleştiler. Tom dolabını kiltleyip kapıdan çıktı kapıyı kapattı ve masasındaki sanadalye ye oturdu.

En son Tom Coary tarafından C.tesi Ağus. 02, 2008 4:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://www.uykusuzdergi.com
Pendroz Tryner
Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Pendroz Tryner

Erkek
Savaş Tarafı : Ben kendimden yanayım !

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 3:30 pm

Pendroz kalktığında sabahın yedisini biraz geçiyordu. Kahvaltıya iki saat kadar bir süre vardı.*Bakalım elimizde iki saati geçirebileceğimiz neler var?* diyerek çantasını karıştırmaya başladı. İki adet okunmamış kitap buldu. Birinin adı 'Derinlerdeki Yalnızlık' tı. Kitapta bir insanın neden yalnız kalabileceği anlatılıyordu. Pendroz'un ilgisini çekti ve okumaya başladı. Kitabı yarıladığı zaman, kahvaltıya yarım saat kalmıştı. Mavi cüppesini giydi, saçlarını düzellti.Kahvaltısını etmek için binadan çıkıp, salona indi. Her zaman oturduğu yere oturdu. Etrafına bakıyordu. Birkaç kişi kahvaltısını ederken konuşuyor, bir kaç kişi de Pendi gibi, kendi halinde takılıyordu.

Pendroz,yanına asasını almıştı, tabağının yanına koymuş, inceliyordu. *Acaba bu asayı ne zaman birine doğrultacağım?*
diye düşündü. Asasının cebinde uslu sulu durmasından memnundu. Fakat birgün aklından geçenin gerçekleşeceğini o da biliyordu. Kahvaltısını bitirdi ve bahçede dolaşmaya çıktı. Gölü inceliyordu. Arkadaki ağaçları. Yasak Orman'ı geçirdi aklından. Sonra tüm bunları aklından silip dersi hatırladı. Dersin başlamasına daha vardı.

Pendroz bulutlu havaları çok severdi. Ve bu hava öyle bir havaydı. *Şu kitabı alayım bari.*diyerek Ravenclaw binasına çıkmaya karar verdi. Girdiğinde kimse yoktu. Adımlarının çıkardığı sesi dinleyerek yatağının yanına gitti. Çantasından kitabı çıkarırken bir fotoğraf düştü kitabın içinden. Resim Pendroz'un küçükken parkta çekilmiş bir fotoğrafıydı. Pendroz'un yüzünde buruk bir gülümseme peydah etti.
*O zaman da dışlanıyordum.* diye düşündü.Fotoğrafı çantasına koyarak kitabıyla bahçeye indi. Bir saat kadar kendini kaptırarak, çimlerin üzerinde kitap okudu Pendi. Düzenli olarak saatine bakan biri olduğu için,öğle yemeğinin yaklaştığını gördü. Açlık hissetmiyordu ve ders zamanını beklemeye başladı. Dersin başlamasına on dakika kalınca ayağa kalktı ve üstünü silkti. Kitabı yanına almaya karar verdi. Ravenclaw binasına çıkamayacak kadar üşenmişti.

Hogwarts ortak salonuna geldikten sonra
ikinci kat yoluna koyuldu. İlerlerken merdivenlerin hareketini düşünüyordu. *Ne fantezi ama* diye geçirdi içinden. Böyle bir sistem olmasaydı kattan kata kaç merdiven gerekebileceğini hesaplamaya çalışırken, ikinci kat merdivenine 'bindi'. İstediği kata geldiğinde merdivenden 'indi' ve kapısı ardına kadar açık bir sınıf gördü. *Herhalde geldim.* diyerek sınıfa doğru ilerledi. Sınıfın diğer sınıflardan pek farkı yoktu.Biraz daha tozlu, biraz daha genişti. İlk bakışta kolayca farkedilebilecek tek fark, Profesör Coary'in masası kitaplarla dolu olmasıydı. Bir an için bu kadar kitabı dağıtacak öğrenci gelip gelmeyeceğini sorguladı kendi kendine.

Profesöre bakarak: *Sihirli günler profesör*
dedi. Oturmak için her zamanki gibi kapıya ve profesör masasına en uzak noktayı seçti.
Ashley Miller
Hufflepuff 1. Sınıf Öğrencisi

Kadın

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 4:35 pm

Ashley kahvaltıya yarım saat kala uyandı. Gözlerini açamıyordu. Gözlerinin etrafı hep çapak olmuştu. Zar zor gözlerini açtı ve yanındaki komideden aynasını aldı. "Olamaz! İğrenç görünüyorum!" diye içinden geçirdi ve hemen flip-floplarını giyip elini yüzünü yıkadı. Üstünü giyindi. Hemen aynanın karşısına geçip saçını taradı. Sonra hafif makyaj yaptı. Pembe allık ve dudak parlatıcısı ona çok yakışıyordu. Tam yatakhaneden çıkacakken:

- Olamaz flip-floplarımı çıkarmayı unutmuşum!

Hemen flip-floplarını çıkarıp ayakkabılarını giydi. Salona doğru ilerledi. Hızlıca kahvaltısını yaptı. Sihir Tarihi dersinin başlamasına çok az kalmıştı. Hızlıca dersliğe gitti.
Sınıfta profesör ve bir öğrenci daha vardı. Öğrenciden pek hoşlandığı söylenemezdi çünkü Ashley feministti ve de futboldan nefret ederdi. Ve oturan öğrencinin futbol sevdiğinden emindi.

Olabildiğince ondan uzak bir yere oturmak istedi. Ama bir şeyi unuttuğunu fark etti.

- Iıı... Sihirli günler profesör...
Daha sonra bir sıraya oturdu.
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 5:01 pm

Tumu sabah çok mutluydu.Normalde sabahları çok sinirli olurdu ama bu kez tam tersi olmuştu.Bunun nedeni rüyasında anne-babasını görmüş olmasıydı.Tumu yataktan kalktığında bugünün posta günü olduğun hatırladı.Tumu buna çok sevindi ve umarım ailem bana mektup göndermiştir dedi içinden.Kahvaltıya inip Ravenclaw masasına oturduğunda birden baykuşlar ortaya çıkmıştı.Tumu sonlara doğru "Herhalde bana mektup gelmedi." diyerek üzülmüştüki tam yediği mısır gevreğinin ortasına doğru düşmekte olan bir mektup gördü.Neyse ki Tumu son anda mektubu havada yakalamıştı.Hevesle açtı ve içindeki mektubu okumaya başladı.Mektupta şunlar yazılıydı;

"Sevgili Oğlumuz Tumu

Merhaba,nasılsın.Kendine dikkat ediyorsun değilmi.Sakın öğretmenlerinin sözünü dinlemiyeyim deme.Derslere geç kalmıyorsun değilmi.Her sabah duş almayı sakın untma.Son bir uyarı daha dışarda çok koşup terledikten sonra sakın soğuk soğuk sular içme"

"Tumu burada kahkalarla gülmüştü.Bunun nedeni hem Tumu çok koşup terlemeyi hemde buz gibi sular içmeyi sevmezdi"
"Tumu ikimizde seni çok özledik.Lütfen hemencecik mektubumuza cevap yaz.
Seni çok seven Annen ve Baban"
Tumu da anne ve babasını çok özlemişti.Bu yüzden bu mektup ona iyi gelmişti.Kahvaltısını bitirdikten sonra hemen baykuşhaneye koşup anne-babasına yazdığı mektubu göndermişti.Tumu'nun gönderdiği mektupta ise şunlar yazılıydı; "Sevgili Anne ve Babam

Bende sizi çok özledim.Umarım okul bittikten sonra çabucak buluşuruz.Bu arada siz belki unutmuşsunuzdur ama ben hatırlatayım aynı sizler gibi Ravenclaw'a girdim.Kütüphane nasıl gidiyor?Orayı da çok özledim.Bu arada öğretmenlerim çok iyi(İksir profesörü Profesör Bellatrix Black dışında).Onlarla çok iyi geçiniyorum(Tabii yine iksir Profesörümüz Profesör Bellatrix Black dışında)Sizin yaptığınız uyarıları kesinlikle unutmuyacağım.Umarım bu mektup elinize en kısa sürede ulaşır.
Sizi çok seven oğlunuz Tumu Lovegood
Not:Gelcek mektubunuzda mümkünse ailecek çekilmiş bir fotoğraf da gönderin."

Tumu sıradaki dersi olan Sihir Tarihi dersliğine doğru yola koyuldu.Sınıfa vardığında birkaç öğrenci ile beraber Profesör Coary de sınıftaydı ama ders daha başlamamıştı.Öğretmenin derse başlamasını bekledi.
http://beybladerpg96.yetkinforum.com/index.htm
Tom Coary
Tom Coary

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 2:47 pm

Üç öğrenci gelmişti. Tom kapıya gitti. Şöyle bir bakındı. Kapıyı kapattı. Asasını çıkarttı ve salladı. Tahtada "Profesör Tom Coary Sihir Tarihi Birinci Ders" yazıyordu. Altında ise "Tarih Nedir?" yazılıydı. Yine asasını salladı ve üç kitap havalandı öğrencilerin önüne kondular.

Kitabın kapağında :

SİHİR TARİHİ

YAZAN: TOM COARY

HOGWARTS KURUCULARI VE QUİDDİTCH TARİHİ
BİRİNCİ KİTAP

Birinci sayfasını açtıklarında ise bir önsöz karşılarındaydı.

ÖNSÖZ

TARİH NEDİR?

Tarih geçmiş zamanlarda yaşanan olayları sebeb sonuş ilişkisine bağlı olarak, yer ve zaman bildirerek anlatan bilim dalıdır....

Tom un bu kitapta neyi anlatmak ve öğretmek istediği ile devam ediyordu önsöz. Tom sözüne başladı :

-Evet çocuklar ilk önce birbirimizi tanıyalım. Ben Profesör Tom Coary. Sihir Tarihi dersine bu yıl ben giricem. Şimdi sırayla bana kendinizi tanıtın dedi Tom. Parmak kaldrın ama ilk önce.
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 2:59 pm

Tumu parmak kaldırarak söz istemişti.Profesör Coary ona söz verince kendini tanıtmaya başladı;
"Adım Tumu Lovegood.11 yaşındayım.Bilgisayar oynamaktan ve güzel zeka sorularından hoşlanırım.Ravenclaw'lıyım.1'inci sınıfa gidiyorum.En sevdiğim ders muska ve aritmansi.Sihir tarihini daha işlemediğimiz için nasıl olduğunu bilmiyorum ama eğlenceli gibi görünüyor." Tumu sözünü bitirip yerine oturmuştu.

------------------------

Admin edit

Eski dönemleri canlandırdığımız için bilgisayar türevi elektronik aletleri yoktur...
Pendroz Tryner
Pendroz Tryner

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 8:22 pm

Pendroz Tumu'yu dikkatle izliyordu. İlk görüştüklerindeki heyecanı az da olsa törpülenmişti. Son cümlesine takılmıştı.
*Sihir tarihini daha işlemediğimiz için nasıl olduğunu
bilmiyorum ama eğlenceli gibi görünüyor.*

*İlk dersten tarihin eğlenceli göründüğünü nasıl anladın?..Şovmensin sen Tumuu...*
diye düşündü.

Pendroz Tumu'dan sonra elini kaldırdı ve söz aldı. Ayağa kalkarak:
*Ben Pendroz Tryner. Genelde Pendi diye çağırırlar. Cüppemin renginden de anlarsınız ki Ravenclaw'lıyım. Birinci sınıf öğrencisiyim. Kitap okumaktan, boş boş oturmaktan ve dışarı çıkıp dolaşmaktan hoşlanırım. Safkan-melez takıntım yoktur. * dedi. Sınıftakilerin kendisi hakkında bu kadar bilmesi yeterliydi. Yerine oturdu.

Şimdi kendini tanıtmayan bir tek Ashley kalmıştı. Pendroz, kızın sınıfa girer girmez kendisine çok sert baktığını görmüştü. Nasıl bir tip olduğunu merak ediyordu.
Tom Coary
Tom Coary

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 2:38 pm

Bir kız kalmıştı ama parmak kaldırmıyordu. Tom içinden "Herhalde söylemek istemiyor. Utangaç galiba." dedi. Asasını çıkardı ve salladı. Kitaplar havaya kalktı.

-Evet çocuklar. Bu yıl iki tane konu okuyacağız. Birinci dönem Hogwarts Kurucuları, ikinci dönem ise quidditch tarihi. Ama bugün Tarih Nedir? den başlamak istiyorum. Evet Tarih nedir bilen var mı? dedi Tom öğrencilerine bakarak.

En son Tom Coary tarafından Salı Ağus. 05, 2008 6:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 4:03 pm

Tumu derse katılmayı çok severdi bu yüzden hiç beklemeden sorunun cevabını vermek için parmak kaldırmıştı.O sırada birkaç kişi daha parmak kaldırıyordu.Tumu içinden;
"Öğretmen umarım beni seçer." diyordu.
Ashley Miller

Kadın

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 6:48 pm

(dün siteye giremediğim için özür dilerim kedimi tanıtma kısmından devam edicem o yüzden Very Happy )

En son Ashley kalmıştı. Parmağını kaldırarak söz aldı.

- Ben Ashley. Hufflepuff 1. sınıf öğrencisiyim. Hufflepuff'lı biri olmama rağmen sinirli ve gayet keyfine düşkün biriyimdir. Dersleri sevmem. Hatta nefret ederim. Her neyse... Alışverişe, ayna karşısında vakit geçirmeye, makyaj yapmaya, dedikodu yapmaya vb. vb. bayılırım. Şimdilik bu kadar yeter sanırım ileride beni daha iyi tanırsınız.

Ashley yerine oturdu. Pendroz onu inceliyor gibiydi sanki.

- Evet çocuklar. Bu yıl iki tane konu okuyacağız. Birinci dönem Hogwarts Kurucuları, ikinci dönem ise quidditch tarihi. Ama bugün Tarih Nedir? den başlamak istiyorum. Evet Tarih nedir bilen var mı?

Ashley Profesör onu derse kaldırıncaya dek derse katılmayı düşünmüyordu. Zaten içinde sihir olmayan dersleri diğer derslere oranla hiç sevmezdi. Ama buna alışmak zorundaydı.
Pendroz Tryner
Pendroz Tryner

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 2:39 pm

Pendroz derslere katılmayı pek sevmezdi. Onun amacı binasına puan getirmekti. Profesör soruyu sorduğunda, parmak kaldırıp kaldırmamak arasında karar vermeye çalıştı. Sınıfta sadece Tumu'nun parmak kaldırdığını gördü. Tumu'nun gözlerini incelediğinde, vereceği cevaptan emin olduğunu anladı.
*Boşver, nasıl olsa aynı binadayız. Puan bize gelecek.* diye düşünerek parmak kaldırmaktan vazgeçti Pendroz.
Tom Coary
Tom Coary

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 2:40 pm

Ashley parmak kaldırmamıştı. Tumu çok istekli gibiydi. Pendroz ise zaten en arkada oturmakla derste çok söz almak istemediğini gösteriyordu.

-Evet Tumu sen cevap ver. dedi Tom. Tumu'ya baktı. Yanıtı bekliyordu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rp Out : Seçeceğim öğrenciyi kura çekerek belirledim.
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 6:14 pm

Tumu öğretmenin kendisini seçmesine seviniyordu.Ayağa kalkarak söze başladı;

"Tarih geçmiş zamanlarda yaşayan insan topluluklarının her türlü faaliyetlerini YER VE ZAMAN bildirerek, SEBEP-SONUÇ ilişkisi içinde anlatan bilim dalıdır.Çeşitlerinden bazıları Antropoloji yani insan bilimi,Paleografya yani yazı bilimi ve Numizmatik yani para bilimidir."
Tumu bitirince yerine oturdu ve öğretmenden gelecek cevabı bekledi.
Tom Coary
Tom Coary

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 8:46 pm

-Tarih geçmiş zamanlarda yaşayan insan topluluklarının her türlü faaliyetlerini YER VE ZAMAN bildirerek, SEBEP-SONUÇ ilişkisi içinde anlatan bilim dalıdır.Çeşitlerinden bazıları Antropoloji yani insan bilimi,Paleografya yani yazı bilimi ve Numizmatik yani para bilimidir. demişti Tumu.

-Tarih nedir? sorusunu doğru cevapladın ancak nümizmatik, palegrafya ve diğer bu tarz bilimler tarihe yardımcı bilimlerdir. Onun çeşidi değilidir Tumu. Ravenclaw'a +4 puan. dedi Tom ve devam etti :

- Evet Tarih ile ilgili bir ön giriş yaptık. Ben artık asıl konumuza geçmek istiyorum. Bu ders Hogwarts Kurucularından genel olarak bahsedeceğim. Sizinde çok iyi bildiğiniz gibi Hogwarts dört büyücü tarafından kuruldu. Peki bu büyücülerin ismini bilen var mı? diye sordu Tom.
Pendroz Tryner
Pendroz Tryner

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 9:38 pm

Pendroz Ravenclaw'a yazılan 4 puanı düşünüyordu. Tumu bir kere söz almıştı. Şimdi sıra Pendroz'daydı. Parmağını kullanmayı pek sevmezdi. Sol elini kaldırdı ve beklemeye başladı. Etrafına baktığında tek söz isteyenin kendisi olduğunu anladı.
Cevabından emindi, sadece söz almayı bekliyordu.
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 9:58 pm

Tumu daldığı için soruya biraz geç parmak kaldırmıştı.Hemen parmağını kaldırıp beklemeye başlamıştı.Pendi önceden parmağını kaldırmıştı.Öğretmen büyük bir olasılıkla ona söz vermezdi ama yinede dersle ilgilendiğini göstermek için parmağını kaldırmıştı.
Ashley Miller

Kadın

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 2:44 pm

Ashley bu sorunun cevabını biliyordu ve Ravenclawluların puan kazanmasına göz yummak istemiyordu. Bu yüzden parmağını kaldırdı. Gerçi en son o kaldırmıştı. Ama belki ona söz verilebilirdi.

"İnşallah ben kalkarım!"
diye geçirdi içinden.
Tom Coary
Tom Coary

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 2:51 pm

Bu sefer harkes parmak kaldırmıştı. Şöyle bir baktı. Ashley hırslı idi. Ashley i kaldırmalıyım diye düşündü.

-Ashley sen söyle. dedi Tom. Ashley'e baktı. Cevabı bildiğinden tabiki emindi.
Ashley Miller

Kadın

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 3:48 pm

- Ashley sen söyle.

Ashley Profesör Coary'nin bu sözünü duyar duymaz heyecanla ayağa kalktı.

- Salazar Slytherin, Godric Gryffindor, Rowena Ravenclaw, Helga Hufflepuff.

Ashley bu cevabı verdikten sonra yerine oturdu. Kalkarken hızla yere düşen eşyalarını yerden alarak Profesör'ün vereceği cevabı merakla beklemeye başladı. Gerçi cevabın doğru olduğundan emindi ancak yine de merak ediyordu.
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 4:17 pm

Tumu dersle ilgilendiğini göstermek için parmağını bir kez daha kaldırmıştı.Ashley doğru ama eksik söylemişti.Bu yüzden Tumu bir şey eklemek istediğini göstermek istercesine parmağını kaldırmıştı.Eğer Profesör ona söz verirse binasına bir daha puan kazandırabilirdi.Tumu öğretmene göstermek istercesine parmağını kaldırmaya devam etti ve gelecek cevabı bekledi.
Tom Coary
Tom Coary

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 4:50 pm

-Aferin Ashley. Hufflepuff'a +4 puan.

Tom saatine baktı. Süreleri azalmıştı. Dersi bitiren konuşmayı yapmaya geçerken Tumu'nun ısrarla havada olan parmağını gördü.

-Evet Tumu.
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 5:20 pm

Tumu ayağa kalkarak konuşmaya başladı;

"Ashley doğru söylüyor ama ben birşey daha eklemek istiyorum.Godric Gryffindor Gryffindor binasını,Salazar Slytherin,Slytherin'i,Helga Hufflepuf Hufflepuf'u ve Rowena Ravenclaw da Ravenclaw'ı kurmuştur.Her kurucu binasına kendi soyadını vermiştir göründüğü üzere." diyip yerine oturdu.Profesörün cevbını bekliyordu.
Tom Coary
Tom Coary

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 5:24 pm

- Evet haklısın ama zaten soyadlarından da belli oluyor Tumu. Bir eksiklik yok. Evet bu haftalık dersimizin sonuna geldik. Ödeviniz yok. Sadece Godric Gryffindor'u anlatacağım iyi çalışın.

Tom asasını salladı tahtadaki bütün yazılar kayboldu. Sonra kendi odasına doğru gitti. kapıyı açtı. İçeriye girip kapadı kapıyı. Masasına oturdu.
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimePerş. Ağus. 07, 2008 5:31 pm

Tumu dersi çok sevmişti.Hemen eşyalarını toplayarak sınıftan çıktı.Çıkarken elindeki kitaplardan biri yere düştü.Bu kitabı alıp çantasına koydu ve yavaş yavaş Ravenclaw kulesine doğru yola koyuldu.
Ashley Miller

Kadın

MesajKonu: Geri: 1.Sınıflar 1.Ders ( Online)   1.Sınıflar 1.Ders ( Online) Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 2:33 pm

Ashley de Tumu'nun dediğini düşünmüştü ancak Profesör'ün dediği gibi soyadlarından belli olduğu üzere söylemeye gerek görmemişti. Birden teneffüs zili çaldı. Ashley hemen toplandı.

- Sihirli günler Profesör Coary.
diyerek sıradaki dersliğe dğru ilerlemeye başladı.

1.Sınıflar 1.Ders ( Online)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 1.ders.....
» 1.ders....
» 1.ders ...
» 1.Ders(Offline)