Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi

10 Ağustos - Güneşli 27 Derece

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

1.ders ( offline)

+2
Pendroz Tryner
Lily Angelina Johnson
6 posters
YazarMesaj
Lily Angelina Johnson
Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Hogwarts Müdiresi - Biçim Değiştirme Prof. - Gelecek Postası Editörü-Ravenclaw Bina Sor.
Lily Angelina Johnson

Kadın
Savaş Tarafı : yok

1.ders ( offline) Empty
MesajKonu: 1.ders ( offline)   1.ders ( offline) Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 6:24 pm

Lily gözlerini açtı.Daha hava bile aydınlanmamıştı.Hayatı boyunca bu kadar erken kalkmayı becerememişti.Yatağından kalktı ve yukarla odasının merdivenlerinden indi.Duvarda önceden okulda müdürlük yapmış tüm insanların resimleri vardı.Lily ayağa kalktı hala bu işi kabul etmenin doğru mu ? yanlış mı olduğunu bilmiyordu.Masasının arkasına geçerek oturdu.Düşünmesi gereken çok fazla şey vardı.

Bir süre sonra gözlerini açtı ve saatine baktı.Öğrencileri kafvaltıda olmadığı için tedirgin olabilirdi.Tam yukarıya pijamalırını değiştirmeye çıkıyordu ki kapının vurulduğunu duydu.'' girin '' dedi.İçeriye giren gözleri yaşlı ufak bir kızdı kız merdivenlerin tepesine doğru kafasını kaldırınca gözlerinin kıpkırmızı şiştiğini gördü.Hemen basamakları indi ve oturmasını söyledi.Lily ağzını açmadı kız bir süre ağladı Lily hala konuşmamakta ısrarlıydı.Lily insan psikolojisinden çok iyi anlardı.Bir süre sonra kız '' eve gitmek istiyorum '' dedi.Lily kızı süzdü kızın adını ve ailesini biliyordu.Kızın adı Elina'ydı ve ailesi muggle dı bir abisi vardı ve oda bir muggle dı.Lily bir süre düşündü ve '' Peki canım ama neden '' dedi.Kız burnunu çekti ve '' abim beni seviyor ve bugün çocuğun biri bana omuz atarak pis bulanık dedi '' dedi ve tekrar göz yaşlarına boğuldu.Lily biraz düşündü '' bak tatlım cadılık insanlara verilen özel bir yetenektir.Eğer okulda okumak istemezsen buna hakkın var ama o cebinde taşıdığın asa senin ve abinde yok diye sendede olmaması saçma.Şimdi sen bana savaşmaya başlamadan bıraktığını söylüyorsan.İşte bu taktirde sana kızmam lazım bende bir melezim ve küçüklüğümde bununla dalga geçenlerin asayla ve muggle yollarıyla burunlarını kırardım bir süre sonra baktım ki beni sevmeyenlerin yanı sıra beni seven insan çok eminim senide insanlar sevicek '' dedi.Kız gülümseyerek ona baktı Lily devam etti '' sanırım abine attığım mektup pek işe yaramamış onunla birebir görüşme yapsam çok iyi olucak'' dedi.Kız gülümsedi ve Lily de ona gülerek '' hadi bakalım kahvaltıya güzel bir kahvaltı yap üzerimi değiştirip bende geliyorum '' dedi ve kızın kapıdan çıkışını ve ona el sallayışını izledi.Bu Lily ' nin çok hoşuna gitmişti öğrencileri ona güveniyordu.Merdivenleri tırmandı ve gözleri ile uyumlu mavi uzun bur elbise giydi cüppesini de üzirine geçirip odasından çıktı.Büyük salon' a öğrenci girişinden girdi ve hepsine gülümseyerek baktı daha sonra sesiini yükselterek '' günaydın '' dedi ve masaya geçip bir şeyler atıştırdı.Yemek bitip öğrenciler derse gidince Lily de ayağa kalktı ve dersliğin yolunu tuttu.İçeriye girdiğinde öğrenciler sıralarına oturmuştu.

Lily pencerenin yanına gelince güneşin nasıl parıldadığını gördü.Yüzüne bir gülümseme yerleştirdi ve öğrencilerine döndü '' hepiniz hoş geldiniz.'' dedi.'' hepinizin kendinizi tanıtmasına gerek yok zaten hepinizi tanıyorum '' dedi ve onlara gülümsedi.'' Eh düşündüm ki derse başlasak iyi olucak '' dedi ve öğrencilerin kitaplarının masanın üzerine yerleştirdiğini gördü '' hayır hayır kaldırın kitaplarınızı ve asalarınızı çıkarın.'' dedi.Tüm öğrencilerin asalarını çıkardığını görünce.Konuşmaya başladı '' Biçim değiştirme, adı üstünde nesneleri bir başka nesneye çevirmeye yarar. Bu derste sadece cansız nesnelerle değil aynı zamanda canlı nesnelerle de uğraşırız. Cansız bir nesneyi bir canlı nesneye çevirmek yada tersi mümkündür.Mesela bir insanı kurbağaya çevirebiliriz '' dedi.Daha sonra '' bu kadar temel bilgi yeter .Şimdi Reparo büyüsünü işleyeceğiz.'' dedi ve asasını sallayarak masasının üzerinde mavi kenarlarında çiçekler olan bir vazo oluştu.

Lily tahtanın önünde onu kırdı ve asasını üzerine sallayarak '' Reparo '' dedi ve vazo tekrar eski haline döndü.Öğrencilerden '' vaoo '' sesleri yükseldi.Lily onlara gülümsedi ve tekrar asasını salladı tüm öğrencilerin masasında farklı renklerde vazolar oluştu.''evet sıra sizde '' dedi ve öğrenciler vazoları kırıp tekrar eski hallerine çevirmeye başlamıştı ama bu felaket şekilde başını ağrıtmıştı.Biraz yüzünü buruşturdu ve dersin sonuna kadar örencilerin arasında gezinip onlara yardım etti.Zilin çalması ile '' sihirli günler arkadaşlar '' dedi ve öğrencilerin sınıftan çıkmasını izledi.

Salı 1. ders

En son Lily Angelina Johnson tarafından Çarş. Tem. 30, 2008 9:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Pendroz Tryner
Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Pendroz Tryner

Erkek
Savaş Tarafı : Ben kendimden yanayım !

1.ders ( offline) Empty
MesajKonu: Geri: 1.ders ( offline)   1.ders ( offline) Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 8:50 pm

Pendroz
uyandığında güneş yeni doğuyordu.Yataktan kalkarken,gözüne giren güneş ışığı nedeniyle başında hafif bir ağrı
hissetti. Saçları dağılmıştı. Bazen saçlarını kestirmesi gerektiğini
düşünüyordu. Sonra üşeniyor ve vazgeçiyordu. Saçlarını düzelttikten sonra
cüppesini giydi. Bir
an için cüppesindeki mavi rengi düşündü. Mavi onun rengiydi.

Binadan çıktı
ve merdivenlerden inmeye başladı. Kahvaltı salonuna indiğinde bir an için Lory
ile göz göze geldi. Pendroz göz kırptı ve yerine oturdu. Uyku sersemiymiş gibi
davrandı. Ama bunu sadece kimseyle sohbet kuracak durumda olmadığı için
yapıyordu.Kahvaltı ederken etrafını inceliyordu.

Kahvaltısını tamamladı. Kitabını, asasını alarak dersliğin yolunu
tuttu. Dersliğe giderken, dersin profesörü hakkında kafa yoruyordu.

*Kim?*, *Agresif mi, sempatik mi?*, *Sabırlı mı, tezcanlı mı?*
Bunları
düşünürken dersliğe varmıştı bile.
İlk giren oydu. Kapıya ve, profesörün masasına en uzak sırayı seçti,
oturdu.Önüne asasını ve kitabını koydu. Yeni birilerini beklerken
oturduğu yerin önemli olmadığını düşünüyordu. Ama yine de en arkaya alışmış
biriydi.Bir süre sonra öğrenciler gelmeye başadı.Girenlerin, oturanların, konuşanların, yüz ifadelerini irdeliyordu.

Biraz bekleşmeden sonra, Profesör Johnson geldi.
Hafif gülümsüyordu ve "hepiniz hoş geldiniz.'' dedi.
'' hepinizin kendinizi tanıtmasına gerek yok zaten hepinizi tanıyorum ''
Pendroz *Bir sınıf dolusu öğrenciyi tanımak için özen gösteriyor. Bu iyi birşey.* diye düşündü. Sempatik bir profesörle karşılaşması, içinin hafif bir mutlulukla kaplanmasına neden oldu.
'' Eh düşündüm ki derse başlasak iyi olucak '' dedi Profesör Johnson. Pendroz'un önünde kitabı ve asası vardı. Asayı veya kitabı sıranın altına koyacaktı. Etrafındaki açılan kitapların hışırtıları, duyulmayacak gibi değildi.
*Eh kitap gitsin bakalım.* Masasının üstünde şimdi sadece asası vardı. Profesör Johnson büyük çoğunluğun kitapları çıkardığını görünce
'' hayır hayır kaldırın kitaplarınızı ve asalarınızı çıkarın.'' dedi.
'' Biçim değiştirme, adı üstünde nesneleri bir başka nesneye çevirmeye
yarar. Bu derste sadece cansız nesnelerle değil aynı zamanda canlı
nesnelerle de uğraşırız. Cansız bir nesneyi bir canlı nesneye çevirmek
yada tersi mümkündür.Mesela bir insanı kurbağaya çevirebiliriz.
Bu kadar temel bilgi yeter .Şimdi Reparo büyüsünü işleyeceğiz.''
diye ekledi ve asasını salladı. Masanın üstünde mavi çiçeklerle dolu bir vazo meydana geldi.
Profesör, bir anda vazoyu parçaladı. Bir süre bekledikten sonra asasını bir kez daha vazonun üzerine sallayarak '' Reparo '' dedi ve vazo tekrar eski haline döndü.
Pendroz'un etrafından *Vay canına*, *İşte ben buna büyü derim* şeklinde şaşkın ifadeler geliyordu.
Açıkçası, Pendroz da bu numara karşısında etkilenmediğini söylese, yalan söylemiş olurdu.
Profesör tüm öğrencilere gülümsedi ve tekrar asasını salladı. Herkesin öğrencilerin masasında farklı renklerde vazolar oluştu.
Pendroz'un sırasında mavi renkli bir vazo oluştu.
*Teşekkürler profesör* dedi içinden.
Profesör asasını indirdi ve
''evet sıra sizde '' dedi. Öğrenciler vazoları kırıp tekrar eski hallerine çevirmeye başlamıştı. Pendroz ilk seferde vazoyu darmadağan etti. Ancak tamir etmesi 3. denemede gerçekleşti.
Zil çalıp, ders bittiğinde Profesör Johnson'a baktı. Gerçekten yorgun bir hali vardı. Profesör
" sihirli günler arkadaşlar "dedi. Sesinden bile anlaşılıyordu bitkinliği. Pendroz eşyalarını topladı ve sınıftan çıktı.

İyi gittiğini söylemeden edemeyeceğim anlaşılan azcık emekle herşey mümkün yanlız hala anlatım bozukları var göstereyim ''Herkesin öğrencilerin masasında farklı renkli vazolar oluştu '' sanırım yeterince anlaşıldı ve eğer eğik yazıyorsan hepsini eğik yaz konuşmalarını kalınlaştırabilirsin ama eğik olsun ...
Tumu Lovegood
Tumu Lovegood

Erkek

1.ders ( offline) Empty
MesajKonu: Geri: 1.ders ( offline)   1.ders ( offline) Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 10:17 pm

Tumu sabah aniden uyandı.Çok kötü bir kabus görmüştü.Kabusunda Bütün derslerden en kötü notu alıp kaldığını görüyordu.Bu yüzden Ravenclaw eksi puanlara düşüyordu.Tumu derslerini çok sevdiği için bu kabusun gerçek olmamasını dileyerek her sabah yaptığı gibi duşa gitti.Duştan sonra biraz rahatlamıştı.Kahvaltıya inip kahvaltısını yaptığında ise tamamen iyileşmişti hatta kabusu bile unutmuştu.Kahvaltıdan sonra biraz temiz hava almak için göl kenarına gitmişti.Göl kenarında on beş-yirmi dakika kadar oturduktan sonra Biçim Değiştirme dersliğine doğru yümeye başlamıştı.Sınıfa vardığında sınıfa gelen ikinci kişi olduğunun farkına varmıştı.Pendi'nin yanına oturmak isterdi ama Tumu en öne oturmayı her zaman daha çok severdi.Bu yüzden en öndeki sıraya oturdu.Profesör dersi asalarla işiyeceksiniz diyince Tumu çok sevinmişti.Profesörün ağzından birkaç hece döküldü ve masasında mavi bir vazo oluştu.Profesör asayı önce parçaladı sonra öğrencilerin duyması için yüksek sesle "Reparo" diye bağırdı.Vazo eski haline dönmüştü.Tumu içinden "vauv" diye söylenmişti ama sınıftaki çoğu çocuk bunu becerememişti ve çok yüksek bir gürültü oluşmuştu.Profesör yine birşeyler mırıldandı ve bütün sıralarda değişik renklerde vazolar belirdi.Tumu'nun sırasında en sevdiği renk olan koyu mor renginde bir vazo belirmişti.Tumu ilk denemede vazoyu parçalamıştı ve ailesinin kütüphanesinde okuduğu kitapların sayesinde yine ilk denemede tamir etmişti ders bitince öğretmene "Sihirli Günler" diyip sınıftan ayrıldı.
http://beybladerpg96.yetkinforum.com/index.htm
Ashley Miller
Hufflepuff 1. Sınıf Öğrencisi
Hufflepuff 1. Sınıf Öğrencisi

Kadın

1.ders ( offline) Empty
MesajKonu: Geri: 1.ders ( offline)   1.ders ( offline) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 4:56 pm

Ashley kahvaltıya yarım saat kala uyandı. Gözlerini açamıyordu. Gözlerinin etrafı hep çapak olmuştu. Zar zor gözlerini açtı ve yanındaki komideden aynasını aldı. "Olamaz! İğrenç görünüyorum!" diye içinden geçirdi ve hemen flip-floplarını giyip elini yüzünü yıkadı. Üstünü giyindi. Hemen aynanın karşısına geçip saçını taradı. Sonra hafif makyaj yaptı. Pembe allık ve dudak parlatıcısı ona çok yakışıyordu. Tam yatakhaneden çıkacakken:

- Olamaz flip-floplarımı çıkarmayı unutmuşum!

Hemen flip-floplarını çıkarıp ayakkabılarını giydi. Salona doğru ilerledi. Hızlıca kahvaltısını yaptı. İlk ders Biçim Değiştirme Dersi'ydi. Hızlıca dersliğe gitti.

Profesör gülümseyerek:

- Hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin kendinizi tanıtmasına gerek yok zaten hepinizi tanıyorum. Eh düşündüm ki derse başlasak iyi olucak.

Herkes kitaplarını çıkardı. Ashley profesörün cana yakın biri olduğunu düşünüyordu. Bundan dolayı mutluydu.

- Hayır hayır kaldırın kitaplarınızı ve asalarınızı çıkarın.

Herkes kitapları kaldırıp asaları çıkardı. Ashley gayet memnun bir şekilde gülümsedi.

- Biçim değiştirme, adı üstünde nesneleri bir başka nesneye çevirmeye yarar. Bu derste sadece cansız nesnelerle değil aynı zamanda canlı nesnelerle de uğraşırız. Cansız bir nesneyi bir canlı nesneye çevirmek yada tersi mümkündür.Mesela bir insanı kurbağaya çevirebiliriz. Bu kadar temel bilgi yeter. Şimdi Reparo büyüsünü işleyeceğiz.

Ashley çok heyecanlanmıştı. İçinden komşunun çocuklarının vırakladığını geçirdi. Ve gülmeye başladı. Herkes ona garip garip bakınca gülmeyi kesti.

Profesör asasını sallayarak masasının üzerinde mavi kenarlarında çiçekler olan bir vazo oluşturdu. Sonra tahtanın önünde onu kırdı ve asasını sallayarak:

- Reparo!
Vazo tekrar eski haline döndü. Herkes "Vaoooo..!" demeye başladı. Ashley:

- Bu hayatımda gördüğüm en eğlenceli ders!

Profesör onlara gülümsedi ve tekrar asasını salladı tüm öğrencilerin masasında farklı renklerde vazolar oluştu:

- Evet sıra sizde.

Ashley'nin vazosu pembeydi. Ashley:

- Tesadüfe bak! Harika!

Ashley vazoyu parçaladı ve "Reparo!" diyerek tamir etmeye çalıştı. İlk deneyişte olmadı. Sonra tekrar tekrar denedi ve 5. deneyişte başardı. Herkes vazolarını tamir ettikten sonra ders bitti. Ashley:

- Sihirli günler Profesör!

Hızla teneffüse çıktı.
Roxanne Lydia Quinn
Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi & Dırdırcı yazarı yardımcısı.
Roxanne Lydia Quinn

Kadın

1.ders ( offline) Empty
MesajKonu: Geri: 1.ders ( offline)   1.ders ( offline) Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 10:39 am

Roxanne'in canı fena halde sıkılıyordu.İçinde kötü bir his vardı sanki birine birşy olmuş veya olacak gibiydi.Konuşmaya rahatlamaya ihtiyacı vardı.Arkadaşı Evil'e gitti.Ama odasında yoktu.Aramak içinde uğraşmadı.Profesörlerlede konuşabilirdi ama onu anlayacaklarından şüpheliydi.
Sıkıntı hala Rox'un içini kemiriyordu.Konuşmak rahatlamak istiyordu.Ama ne konuşacağınıda kestiremiyordu.Ve o iğrenç ruh haliyle kahvaltısını yaptı.Aklı başka yerdeydi.Evil kahvaltıda "Pek iyi görünmüyorsun"demişti.Ama o duymaıştı bile.Bugün aynı bir ruh gibiydi.Tepkisizdi.Ne gülebiliyor nede ağlayabiliyordu.Kafası boşboştu.Tek düşüncesi o aptal sıkıntıydı..
Kahvaltıdan sonra ilk ders Biçim Değiştirmeydi.1.kattaki sınıfa çıktı.Sınıfa girdi ve boş bulduğu bir yere oturdu.Yanın kimsenin gelmesini istemiyordu.Ve zaten öyle oldu.Profesör sınıfa girdi ve;
'' hepiniz hoş geldiniz.''

Ne güleç yüzlü kadındı.Roxanne;
"Kim bilir nasıl mutlu...Herkez mutlu bir ben mutsuzum.Hep ben tanrım neden ben..??"diy içinden isyan etti.Ama içinde olup bitenleri dışarı yansıtmak istemiyordu.Oda yüzüne sahte bir gülümseme yerleştirdi.Ve profesörü dinlemeye devam etti.

'' hepinizin kendinizi tanıtmasına gerek yok zaten hepinizi tanıyorum"

Zaten kendini tanıtmakta hiç içinden gelmiyordu.Böylesi daha iyiydi herkez için.Ve oda herkez gibi kitabını,parşömenini ve tüy kalemini masaya çıkardı.Ve profesör;

'' hayır hayır kaldırın kitaplarınızı ve asalarınızı çıkarın.''

Roxanne şaşkındı.İlk ders temel bilgilerle,okumayla filan geçerdi.Ama profesör uygulamaya seçmişti.Farklı bir üsluptu.Ve Roxanne değişik,ilginç olan şeyleri daima severdi.Herkez asasını çıkardı ve profesör konuşmaya başladı.

'' Biçim değiştirme, adı üstünde nesneleri bir başka nesneye çevirmeye yarar. Bu derste sadece cansız nesnelerle değil aynı zamanda canlı nesnelerle de uğraşırız. Cansız bir nesneyi bir canlı nesneye çevirmek yada tersi mümkündür.Mesela bir insanı kurbağaya çevirebiliriz"

Daha sonra '' bu kadar temel bilgi yeter .Şimdi Reparo büyüsünü işleyeceğiz.''

Rox'un ablası Lisa'nın çok kullandığı bir büyüydü.Biraz sakardı.Kırdığı şeyleri daima bu büyüyle hallederdi.Ve annesi herzamanki anlardı.Nasıl anladığını şimdi bile bulamamışlardır.Roxanne hayallere dalmışken profesör çoktan bir vazo meydana getirmişti.Profesör tahtanın önünde çiçekli vazoyu kırdı ve O yumuşak ve neşeli sesiyle "Reparo" diye bağırdı.Ve vazo tekrar eski haline döndü.Herkez gözlerine inanamamış gibi görünüyordu.Aslında fazla şaşıracak bir şey yoktu.Basit bir büyüydü.Herkez biraz dikkat etse üstesinden gelebilirdi.Profesör Lily öğrencilere gülümsedi ve asasını sallayarak birer vazoda öğrencilerin masasında oluştu.Hepsi farklı renkteydi.Roxanne'in masasındaki mor bir vazoydu.Mor rengini çok sevmekteydi.O vazoyu kırmaya kıyamayacaktı.Ama kırması gerekiyordu.Sert bir hareketle vazoyu kırdı.Ve "Reparooo"diye haykırdı.Tam yerine gelmemişti.Bir parçası masanın üstünde kalmıştı.Profesör Rox'un zorlandığını görünce yanına geldi ve bir kaç hareket gösterdi.Ve bir kez daha denedi.İşte yapabiliyordu.Profesörde yaptığını görünce diğer masalara doğru yöneldi..

Ve ders bitmişti.Rox'ta diğer öğrenciler gibi Profesöre

"Sihirli günler Profesör"diyerek sınıftan çıktı...
Mr.Crowley
Sitemizde şu an mugglesınız.Bir an önce mesleğinizi belirleyin.
Sitemizde şu an mugglesınız.Bir an önce mesleğinizi belirleyin.
Mr.Crowley

Kadın

1.ders ( offline) Empty
MesajKonu: Geri: 1.ders ( offline)   1.ders ( offline) Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 4:20 pm

Ve Bay Crowley kapıdan hızlıca içeri girdi.Hızlı girmişti çünkü derse geç kalmıştı Prof. ona baktı ve " Hayvan herif yarın bir gün sen kendide evde unutursun " dedi.Öğrenciler durumdan hoşnuttular . crowley yanında getirdiği hüseyin turan kasedini arkadaşlarına dinletme çabasında idi.Ve dinlettide yalnz kaset korsan olduğundan sonralara doğru Murat göğebakan çaldı olsun onuda dinlediler el mahkumdu çünkü YAPACAK BİR ŞEY YOK DEDİ harry . DAMBULDOR odasında değildi ÇÜNKÜ ERNEGENEKONDAN İÇERİ ALINMIŞTI.. CROWLEY ODASINA ÇIKTI MASTURBASYON YAPIYORDU ÇÜNKÜ BEYİN BEDAVAYDI KENDİNE KARANLIK BÜYÜCÜDEN ÖĞRENDİĞİ KARI YAPMA İKSİRİNİ KULLANMIŞTI ANCAK ALETİ KALKMIYORDU .

1.ders ( offline)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 1.Ders(Offline)
» 1.Ders(Offline)
» 1.Ders(Offline)
» 1.ders ( offline )